Trgovina

ARAI CHASER-X DOOHAN TT

719.00

Arai Chaser-X čelada.

Hitre informacije SKU: ARAICHASERXDOOHANTT Kategorija:

Opis

Čelada Arai Chaser-X je tretja Arai čelada, ki uporablja nov VAS (Variable Axis System) sistem. Chaser-X uporablja kompletno nov sistem prezračevanja, ki izhaja iz Arai RX-7V in ga takoj prepoznate po velikem zračniku na vrhu čelade.

Notranja podloga je zamenljiva in izdelana iz anti bakterijske tkanine. Čelada ima tudi FCS (Facial Contour System). Zaklep vizirja pa izhaja iz tehnologije uporabljene v Formuli 1 in je enako kot na čeladi RX-7V. Vse Arai Chaser čelade imajo Max Vision vizir in posebej priložen pinlock vizir v škatli.

VAS (Variable Axis System): v vsaki čeladi, ne glede na znamko, je količina energije, ki se absorbira, omejena. Ključna funkcija izognitve potencialne energije udarca, je ravno v okrogli in gladki površini. Tako si Arai že od samega začetka prizadeva za najbolj “čisto” okroglo in elegantno ter gladko obliko čelade. Večina sistemov za odpiranje in zapiranje vizirja je narejena z visoko sredinsko točko za pritrditev le tega, tako se izgubi zelo pomemben del material zunanje školjke okoli predela senc na glavi. Nov VAS sistem je vgradnjo sredinske točke vizirja znižal za 24mm in se tako najbolj približal idealni gladki obliki školjke, kar so kot rezultat testiranja pri najbolj zahtevnem standardu SNELL tudi potrdili.

Dodatne informacije

Weight 2 kg
Velikost

, , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARAI CHASER-X DOOHAN TT”

Your email address will not be published.

Moto-oprema

Motoristične oprema priznanih proizvajalcev.

Velika večina naših kupcev ne ve točno kaj bodo kupili ob vstopu v našo prodajalno.
Tu nastopimo mi – strokovno svetovanje nariše vsakemu kupcu nasmeh na obraz, ko zapušča našo prodajalno polnih rok.
Zatorej so naše glavno vodilo zadovoljne stranke, katerih dober glas se razteza že čez vse kontinente. Dobrodošli pri nas!

 

instagram

Hitre informacije

ponedeljek - sreda: 09:00-17:00, četrtek - petek: 09:00-18:00,
Noršinska ulica 2, 9000 Murska Sobota, Slovenija
+ 386 (0)41 362 958 + 386 (0)31 882 777
moto.oprema@gmail.com info@moto-oprema.com
This site is registered on wpml.org as a development site.